Kveldros Terapi & Coachingsenter        

  Psykoterapeut Jorun Marie Kveldro

Kurs og aktiviteter

Kurs & Aktiviteter

Senteret tilbyr NADA Øre Akupunktur i grupper hver Onsdag kl. 18.00 og 19.00  Investering kr. 100,- Individuelle avtaler må forhåndsbestilles og koster kr. 150,- Send SMS til Jorun Marie  senest dagen før om du ønsker å komme.

 
Psykodramakurser - vinter/vår 2020
Psykodramakurs - Lørdag 25. april og Søndag 26. april 2020
Sted: Henrik Wergelansdagte 13 - 4612 Kristiansand

Introduksjonskvelder:

Introduksjonskvelder er en fin måte å bli kjent med psykodrama som metoden for dere som vurderer å starte på en utdannelse eller ønsker å benytte metoden som terapi for egen del. Mulighetene innenfor psykodrama er nærmest uendelige. 
Onsdag 26. februar eller Onsdag 8. april. Begge kvelder fra kl. 18-21
Påmelding kreves min to dager før pr telefon eller e-post: [email protected]
 
Andre tilbud:
Traumegruppe- lukket terapigruppe.
Dette er en gruppe for deg som trenger å bearbeide vonde barndomsminner etter overgrep og vold eller som trenger støtte for å finne en tryggere plattform etter en barndom preget av omsorgssvikt i en dysfunksjonell familie. Ta direkte kontakt pr telefonen 997 98 998 om dette er aktuelt for deg. For samtale kreves før deltakelse i en slik gruppe. Se forøvrig linken til Traumegrupper for ytterligere informasjon. 
 
Kursleder for alle kurs: Jorun Marie Kveldro
Tidspunkt( gjelder alle kurs): 10-17 begge dager
Ta med: lett og ledig tøy samt lunsj til ¾ pause midt på dagen eller du kan kjøpe lunsj ved en rekke steder i umiddelbar nærhet. NB: Kaffe, te og frukt er innbakt i prisen
Sted: Bukksteisdalen 10 - Songdalen eller Henrik Wergelandsgate 13- Kristiansand
Pris: kr. 1400,- Studenter og trygdede kr 1200,-
Bindende påmelding: senest 1 uke før kursstart  
 
Veiledningsgruppe
Annenhver fredag i partallsuker fra 12- 15 tilbyr jeg veiledning i gruppe for ansatte i helse og sosialsektoren, og barnehager i Agder. Gruppen anses som lukket når den er fulltallige og går over 10 ganger. Påmelding og deltakelse er forpliktende i hele perioden. Avtale kan forlenges etter avslutning av siste veiledningsperiode ved behov.
 
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale pr tlf 997 98 998 eller e-post: [email protected] om dette er noe du eller dine kollegaer kan ha nytte av. Jeg har praktisert som veileder  for flere personalgrupper og ledere i kommuner på Agder(psykisk helse/rusteam og barnevern).

                                                                                             Hjertelig velkommen!!!