Sørlandet Psykodrama

               & Coachingsenter        

  Psykoterapeut Jorun Marie Kveldro

Kurs og aktiviteter

Grupper

Kurs & Aktiviteter


Senteret tilbyr NADA Øre Akupunktur i grupper hver Onsdag kl. 18.00 og 19.00  Investering kr. 100,- Individuelle avtaler må forhåndsbestilles og koster kr. 150,- Send SMS til Jorun Marie  senest dagen før om du ønsker å komme.

 
Psykodramakurser - vinter/vår 2016
Psykodramakurs - Lørdag 19. mars og Søndag 20. mars 2016
Sted: Henrik Wergelansdagte 13 - 4612 Kristiansand

Psykodramakurs -  Lørdag  21. mai og Søndag 20. mai 2016

Sted: Henrik Wergelandsgate 13 - 4612 Kristiansand


Introduksjonskvelder:
Siste onsdag i hver måned inviterer jeg til introduksjonskvelder fra kl. 18.00 -21.00. Inngang kr. 100,- Dette er en fin måte å bli kjent med psykodrama som metoden for dere som vurderer å starte på en utdannelse eller ønsker å benytte metoden som terapi for egen del eller som veiledningsmetode til personalgruppa. Mulighetene innenfor psykodrama er nærmest uendelige. Spre gjerne informasjonen og ta med deg venner, kollegaer, nabo, familie m.f. Enkel bevertning.  Påmelding kreves min to dager før pr telefon eller e-post: [email protected]
 
Andre tilbud:
Traumegruppe- lukket terapigruppe.
Dette er en gruppe for deg som trenger å bearbeide vonde barndomsminner etter overgrep og vold eller som trenger støtte for å finne en tryggere plattform etter en barndom preget av omsorgssvikt i en dysfunksjonell familie. Ta direkte kontakt pr telefonen 997 98 998 om dette er aktuelt for deg. Forsamtale kreves før deltakelse i en slik gruppe. Se forøvrig linken til Traumegrupper for ytterligere informasjon. 
 
Kursleder for alle kurs: Jorun Marie Kveldro
Tidspunkt( gjelder alle kurs): 10-17 begge dager
Ta med: lett og ledig tøy samt lunsj til ¾ pause midt på dagen eller du kan kjøpe lunsj ved en rekke steder i umiddelbar nærhet. NB: Kaffe, te og frukt er innbakt i prisen
Sted: Bukksteisdalen 10 - Songdalen eller Henrik Wergelandsgate 13- Kristiansand(mulighet for rimelig overnatting)
Pris: kr. 1400,- Studenter og trygdede kr 1200,-
Bindende påmelding: senest 1 uke før kursstart  
 
Veiledningsgruppe
Annenhver fredag i partallsuker fra 12- 15 tilbyr jeg veiledning i gruppe for ansatte i helse og sosialsektoren, og barnehager i Agder. Gruppen anses som lukket når den er fulltallige og går over 10 ganger. Påmelding og deltakelse er forpliktende i hele perioden. Avtale kan forlenges etter avslutning av siste veiledningsperiode ved behov.(Se blogg for ytterligere informasjon)
 
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale pr tlf 997 98 998 eller e-post: [email protected] om dette er noe du eller dine kollegaer kan ha nytte av. Jeg har praktiser som veileder ute i distriktene i mange år og er prosess og saksveileder for flere personalgrupper og ledere i kommuner på Agder(psykisk helse/rusteam og barnevern).

                                                                                             Hjertelig velkommen!!!