top of page

Kurs og aktiviteter

Kurs & Aktiviteter

Senteret tilbyr NADA Øre Akupunktur i grupper hver Onsdag kl. 18.00 og 19.00 Investering kr. 100,- Individuelle avtaler må forhåndsbestilles og koster kr. 150,- Send SMS til Jorun Marie senest dagen før om du ønsker å komme.

Psykodramakurser - vinter/vår 2020

Psykodramakurs - Lørdag 25. april og Søndag 26. april 2020

Sted: Henrik Wergelansdagte 13 - 4612 Kristiansand

Introduksjonskvelder:

Introduksjonskvelder er en fin måte å bli kjent med psykodrama som metoden for dere som vurderer å starte på en utdannelse eller ønsker å benytte metoden som terapi for egen del. Mulighetene innenfor psykodrama er nærmest uendelige.

Onsdag 26. februar eller Onsdag 8. april. Begge kvelder fra kl. 18-21

Påmelding kreves min to dager før pr telefon eller e-post: jmk10@online.no

Andre tilbud:

Traumegruppe- lukket terapigruppe.

Dette er en gruppe for deg som trenger å bearbeide vonde barndomsminner etter overgrep og vold eller som trenger støtte for å finne en tryggere plattform etter en barndom preget av omsorgssvikt i en dysfunksjonell familie. Ta direkte kontakt pr telefonen 997 98 998 om dette er aktuelt for deg. For samtale kreves før deltakelse i en slik gruppe. Se forøvrig linken til Traumegrupper for ytterligere informasjon. 

Kursleder for alle kurs: Jorun Marie Kveldro

Tidspunkt( gjelder alle kurs): 10-17 begge dager

Ta med: lett og ledig tøy samt lunsj til ¾ pause midt på dagen eller du kan kjøpe lunsj ved en rekke steder i umiddelbar nærhet. NB: Kaffe, te og frukt er innbakt i prisen

Sted: Bukksteisdalen 10 - Songdalen eller Henrik Wergelandsgate 13- Kristiansand

Pris: kr. 1400,- Studenter og trygdede kr 1200,-

Bindende påmelding: senest 1 uke før kursstart  

Veiledningsgruppe

Annenhver fredag i partallsuker fra 12- 15 tilbyr jeg veiledning i gruppe for ansatte i helse og sosialsektoren, og barnehager i Agder. Gruppen anses som lukket når den er fulltallige og går over 10 ganger. Påmelding og deltakelse er forpliktende i hele perioden. Avtale kan forlenges etter avslutning av siste veiledningsperiode ved behov.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale pr tlf 997 98 998 eller e-post: jmk10@online.no om dette er noe du eller dine kollegaer kan ha nytte av. Jeg har praktisert som veileder for flere personalgrupper og ledere i kommuner på Agder(psykisk helse/rusteam og barnevern).oolbar.

Hjertelig velkommen!!!

bottom of page